Interieur en stijlen

Diverse stijlen: Brocante kasten Landelijke kasten, Industriele kasten, landelijke kasten,  Oude kasten, Maatwerkkasten, Electisch , Wekelijks Nieuwe Aanvoer van kasten !! 

KLIK hier op  kasten     En U bent direct in ons hele kasten assortiment 

Interieurs en stijlen

Er zijn veel stijlen van interieurs en kasten

Zoals: Landelijk, Brocante, Industrieel, Modern, Retro, Vintage, Eclectisch,

Eclectisch Stijl is het samenvoegen van de diverse stijlelementen uit voorgaande oudere stijlperiodes.

Oude stijlen weer laten leven dat is de kern van eclecticisme.

Eclectische is niet gebaseerd op trends maar wat jou zelf aanspreekt.

Niet naar je buurman kijken maar je eigen hart erin leggen.

Geen verzamelwoede maar het subtiel inrichten van Moderne en oude meubelen of decoraties met een stijlelement.

Streef naar een interieur wat niet uit een woonblad of woonwinkel komt

 Goed luisteren naar je eigen voorkeuren en gedachten.

De charme van het eclecticisme: het is een stijl voor mensen met een passie voor interieur, die zich niet met hun woonstijl in een hokje willen laten drukken. Het team van het Echte Landleven vindt het een van de fantastische woonstijlen op dit moment!

Brocante kasten 

Zijn oude antieke kasten met hier en daar een deuk of geblakerde verf met veel details zoals houtsnijwerken en tierelandtijntjes . Het zijn doorgaans mooie stevige solide kasten die demontabel zijn . Brocante kasten in diverse kleuren mooie warme kleuren door geschuurde naden en oud gemaakte ook vaak opgepimpte kasten . Het geeft een warme behagelijke sfeer in het Brocante interieur . 

Landelijke kasten 

Mooie oude en nieuwe kasten in warme kleuren strak van kleur . kleur tinten zoals veel warme aarde tinten die zachtheid aan het interieur geven . Bij het Echte Landleven kan U kiezen uit nieuw op maat gemaakte kasten of een mooie oude kast of Vitrinekast / buffetkast die strak in de verf staat . Zou U de kast liever in een andere kleur willen ; dat is geen probleem . Zo kan ieder landelijke kast in U interieur passen . En laten we eerlijk dit soort kasten vind je niet in een woonwinkel of in een Zweeds warenhuis. Wij zijn er voor U zodat U Uw huis naar Uw eigen gevoel en smaak in kunt richten . 

Vintage kasten 

Jaren 60 kasten veel van Teak gemaakte strakke kasten . Ook heel veel schoolkasten kantoorkasten biologiekasten . 60 jaren lage kastjes met schuifdeuren stoelen met veel orange kleuren .waar ook weer disign meubels bij passen . Veel glaskasten en dressoirs . Ook dit vind U bij Het Echte Landleven ! Mooi strak is niet lelijk . en er mag best een mooie Vitrinkast bij in het interieur . Ook retro val hieronder . 

Industriele kasten 

Er is veel nieuw te koop op dit gebied; maar sorry dat is natuurlijk niet het echte werk .Mooie strakke oude houten kasten ook geleefde kasten, Vitrinekasten, Schoolkasten, Biologiekasten, Houten lockers,  enz.  . Veel ijzer ook ,zoals; lockers, dokterskasten buffetkasten maar ijzer maakt veel herrie bij het open en sluiten het voelt ook altijd koud aan . Hout voelt warm en laten we nou eerlijk zijn een echte Apothekerskast is toch veel aparter als een nieuwe ijzen kast daar zijn er zoveel van .

We go for the real thing !!  en dat geeft nu net dat het anders is ! 

Buffetkasten  

Prachtige mooie stijlvolle Buffetkast met glas aan de zijkanten en met mooie schuifdeuren en lade .

Hoge en lage buffetkasten in diverse maten en kleuren voor ieder interieur een mooi Buffetkast in de kleuren antraciet of kleisteen met een mooie matte uitstraling . 

Kast

In ieder huis en interieur staat wel een kast modern of een gave echte oude stijlvolle kast , Wij het echte landleven verkopen mooie stijlvolle kasten neiuw maar ook oude . Een hoge of een lage kast hier heeft U een grote keuze . Kast met uitstraling en voor ieder intereur geschikt.

 

 

Klik op : Kasten op maat laten maken  Maatwerkkast kasten . kledingkast linnenkast kamerkast woonkamerkast vitrinekast alles waar kast voor staat .

===============================================================================

 

© 2014 - 2021 Het Echte Landleven | sitemap | rss