Verzendkosten

 

 Verzend en Transport kosten  

  • Verzenden  of  zelf ophalen

    Meubel Transport: 
    Het Echte Landleven heeft geen eigen transportbedrijf . Wij kunnen namens U contact opnemen met onafhankelijke transport bedrijven.

  • Vanaf 95,00 euro  levering begane grond .voor elke extra kast komt er ongeveer 45, - bij. De prijs is afhankelijk o.a. van de afmeting van de kast (vitrinekast kost meer dan een kleine kast),woonplaats etc. 

  • voor het monteren van een demontabele kast wordt plm €35,- gerekend;het is heel eenvoudig zelf te doen,ook als u 2 linker handen heeft.
  • Wij hebben geen eigen transportbedrijf !! Wij Jacqueline en Simone ) doen bijna alles zelf en hebben helaas geen tijd om te bezorgen.  Wij kennen wel diverse transportbedrijven en die uw gekochte meubels netjes bezorgen.U kunt tijdens openingstijden Uw gekochte spullen ophalen. 

  • U betaalt het transportbedrag direct bij aflevering aan de chauffeur (Het Echte Landleven verdient niets aan deze transactie)   

  • Voor leveringen in het buitenland gelden afwijkende tarieven, U kunt in dit geval contact met ons opnemen om de mogelijkheden en tarieven door te nemen.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag excl.verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor bezorgen/retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening daar wij zelf niet bzorgen,dit wordt door een onafhankelijk bedrijf gedaan. raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan het echte landleven geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering zijn de meubels,de bezorg en retourkosten zijn voor uw rekening daar dit door een onafhankelik bedrijf gedaan wordt.

Herroepingsrecht 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hetechtelandleven@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Er is een uitzondering voor de meubels;deze worden door een onafhankelijk bedrijf bezorgd

Dit betekend dat zowel bezorgkosten en retouren voor uw rekening zijn.

 

© 2014 - 2021 Het Echte Landleven | sitemap | rss