Verzendkosten

 

 Verzendings en Transport kosten  

 • Verzenden  of  zelf ophalen

  Meubel Transport: 
  Het Echte Landleven heeft geen eigen transportbedrijf . Wij kunnen namens U opdracht contact opnemen met  onafhankelijke transport bedrijven.

 • Vanaf 85,00 euro  levering begane grond .voor elke extra kast komt er ongeveer 45, - bij. De prijs is afhankelijk o.a. van de afmeting van de kast (vitrinekast kost meer dan een kleine kast),woonplaats etc. 

 • voor het monteren van een demontabele kast wordt plm €35,- gerekend;het is heel eenvoudig zelf te doen,ook als u 2 linker handen heeft.
 • Wij hebben geen eigen transportbedrijf !! Wij Jacqueline en Simone ) doen bijna alles zelf en hebben daar echt geen tijd voor .  Wij kennen wel diverse transportbedrijven en geven uw gekochte spullen als u dat wil op namens U aan transporteurs  . U kunt tijdens openings uren U gekochte spullen ophalen. 

 • U betaalt dit bedrag direct bij aflevering aan de chauffeur (Het Echte Landleven verdient niets aan deze transactie)   

 • Voor leveringen in het buitenland gelden afwijkende tarieven, U kunt in dit geval contact met ons opnemen om de mogelijkheden en tarieven door te nemen.

 • Bij andere ( geen meubelen) bestellingen wordt altijd € 7,75 als bijdrage in de verzendkosten berekend.

 • Vanaf 10 kg tot 30 kg zijn de verzendkosten € 12,50 Boven de 30 kg afh van gewicht en afstand


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering zijn de meubels,de bezorg en retourkosten zijn voor uw rekening daar dit door een onafhankelik bedrijf gedaan wordt.

Klachten:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@jouwwebwinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

--

 

© 2014 - 2019 Het Echte Landleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel