Algemene Voorwaarden

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Er is een uitzondering voor de meubels;deze worden door een onafhankelijk bedrijf bezorgd

Dit betekend dat zowel bezorgkosten en retouren voor uw rekening zijn.

Klachten:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@jouwwebwinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voorwaarden
Het Echte LandLeven" te Appelscha en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden KvK nummer 37059063 btw nummer 804499160 © Het echte land leven 2008
Wij zijn altijd te bereiken tel. 0516-431900 Mobiel: 06 -11169708/06-29463522 sms of whats app
• 1. Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met "Het Echte Land Leven ".
• Door te bestellen geeft U aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan."
• Het Echte Land Leven " behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen/of uit te breiden.

2. Bestelling en overeenkomst
U kunt Uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site.U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen.
• U heeft 5 werkdagen om Uw bestelling te retourneren. Laat U dit tijdig weten door middel van een e-mail . Met uitzondering van meubels en kasten tuinbanken/stoelen, deze kunnen niet geretourneerd worden.
• " Het Echte LandLeven " behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra U zich niet aan de door " Het Echte LandLeven " gestelde voorwaarden houdt.

3. Prijzen en Betaling
• De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW exclusief en verzendkosten tenzij anders aangegeven. " Het Echte LandLeven " is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site.Aan onrechtmatige prijs informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.
• " Het Echte LandLeven " is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.
• U kunt ervoor kiezen om Uw bestelling te betalen via Ideal, overschrijving per bank/giro of contant bij afhalen.Wanneer U ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient het totale bedrag exclusief bezorgkosten vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging.Wanneer de betaling na 5 dagen niet door " Het Echte LandLeven " ontvangen is, wordt er van uitgegaan dat u van de bestelling afziet. Na bestelling stuurt Het Echte Landleven U een bevestiging van Uw bestelling .
• Verzendkosten van een zijn euro va 85,00;afhankelijk van volume kast en afstand U betaald deze bij aflevering direct aan het Transport bedrijf.

4. Annulering
• Als U Uw bestelling wilt annuleren dient U dit te melden per e-mail aan: info@hetechtelandleven.nl Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling wordt € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht.( Dit geldt niet voor de meubelen deze kunnen niet geannuleerd of geruild worden )

5. Verzending en Levering
• De verzendkosten binnen Nederland zijn conform de hieraan ten grondslag liggende transportkosten en voorwaarden conform de Nederlandse transportsector c.q de transportkosten per bezorging door TNT Post UPC etc. en gelden per bestelling, ongeacht het aantal bestelde artikelen en het daar aan verbonden gewicht.Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden middels pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door Transporteur." Het Echte LandLeven " is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport." Het Echte LandLeven " streeft ernaar de bestelling binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. M.U.V de meubels,dit hangt af van de planning van de transporteur.Indien het artikel onverhoopt niet op voorraad blijkt te zijn ontvangt u bericht hierover.Indien u op dat moment accoord gaat met een latere levering kunt u deze niet meer annuleren. Heeft U de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij Uw bestelling. Wij laten U dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

6.Retourneren
• Als Uw bestelling bezorgd is, heeft U 5 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren of te ruilen. Met uitzondering van meubilair en tuinbanken/stoelen Deze kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Let goed op bij aankoop dat de kast wel in uw huis geplaatst kan worden ; Dit kan geen reden zijn om de kast retourneren . Bekijk de afmetingen . De kosten van retour zenden zijn voor uw rekening. Artikelen worden alleen teruggenomen als deze in dezelfde staat verkeren en in de originele onbeschadigde verpakking als bij aflevering.

Kwaliteit artikelen
• Wij verkopen nieuwe en gebruikte artikelen. De artikelen zijn in goede staat. Hout is een natuurproduct, dat altijd werkt, met name door wisselende temperaturen en variatie in vochtgehalte kunnen er kiertjes en scheuren ontstaan. Het echte Landleven is hiervoor niet aansprakelijk en kan daar geen garantie voor geven. Met name de oude en antieke kasten vertonen sporen van houtworm e/o boktor wat mede de charme van een oude kast bepaalt. Tijdens openingstijden kunt u de kasten bekijken . Wij raden u aan om het artikel/meubel altijd vooraf te komen bekijken .De gebruikte artikelen kunnen gebruikerssporen vertonen. Alle kasten zijn handgeschilderd,oud of antiek en worden bij binnenkomst ingespoten met perfax tegen houtworm/boktor .(fabrikant van dit soort ongedierte producten adviseren dit jaarlijks te herhalen ) maar we kunnen geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. Bij onder andere bouwmarkten zijn producten te koop om meubels eenvoudig en effectief hiertegen te behandelen. Sommige nieuwe artikelen hebben een gebruikte uitstraling. Dit kan geen reden voor u zijn om het artikel te retourneren. Al onze meubelen mogen na aankoop niet meer geruild worden . Schade die door transport veroorzaakt worden niet vergoed door Het Echte Landleven .
Het Echte Landleven heeft geen eigen transportbedrijf . Wij kunnen U in contact brengen met een onafhankelijk transport bedrijf . Alle transportopdrachten zijn in opdracht van de koper .

KvK nr 34206617 gevestigd te Amsterdam
De koper is verplicht bij aankomst de goederen goed te bekijken op evt. schade U overlegt dit met de chauffeur en U dient een schriftelijke overeenkomst te tekenen met de chauffeur.
Transport tarief is berekend voor 1 kast levering begane grond. voor etages is een meerprijs . Transport tarief is door heel Nederland met uitzondering van de eilanden va € 85,00 afhankelijk van volume kast en afstand
U kunt altijd de gekochte meubelen zelf ophalen op Vrijdag & Zaterdag van 11.00 uur tot 1600.uur .
Het echte landleven is niet verantwoordelijk mocht een meubel niet door het trapgat, deur of dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij onze producten op de website vermeld. We hanteren de buitenmaten van de meubelen. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, daarom heeft deze alle lasten en kosten te dragen.
Na de periode van 5 dagen kan de koop niet meer ontbonden worden.(Dit geld niet voor onze meubelen) U dient de retournering per e-mail aan " Het Echte LandLeven " bekend te maken door een e-mail te sturen naar De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:
• de artikelen dienen bij " Het Echte LandLeven " gekocht te zijn;
• de retournering binnen 5 werkdagen per e-mail gemeld is;
• de retour melding e-mail is voorzien van een kopie betaalbewijs van " Het Echte Land Leven ";
• de artikelen dienen ongedragen,onbeschadigd, niet gemonteerd en verweerd of door weersinvloeden beschadigd te zijn;
• de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;
• de artikelen dienen in de originele en degelijke onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden;
• de artikelen dienen geen Sale (aanbiedingen)kenmerk te hebben (Artikelen gekocht met het Sale (aanbiedingen) kenmerk kunnen niet geretourneerd worden.
• het retourpakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd).Vermeldt duidelijk uw naam en adres op het retourformulier. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen aan U overgemaakt worden minus administratie verpakking kosten van 7,50 euro.
• Aanbiedingen mogen niet retour of geruild worden
7. Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van " Het Echte LandLeven ". Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. " Het Echte Land Leven " verstrekt geen gegevens aan derden waardoor Uw privacy in het geding komt. Klanten die een bestelling plaatsen bij " Het Echte LandLeven " ontvangen automatisch de nieuwsbrief. Indien U van ons geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons doorgeven : hetechtelandleven@gmail.com

8. Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen te ondernemen.

9. Klachten
Heeft U klachten of bent U ontevreden over bepaalde zaken,bestelde of geleverde artikelen dan kunt U dit middels een e-mail sturen naar : hetechtelandleven@gmail.com .Op al onze aanbieding en voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Algemene voorwaarden van "Het Echte LandLeven" gevestigd te Appelscha en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden KvK nummer 37059063 btw nummer 804499160 © Het echte land leven 2008(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2019 Het Echte Landleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.