Vitrinekasten , Buffetkasten

Buffetkasten

Een buffetkast is een kast waarin men servies in uitstalt. Meestal Er zijn diverse modellen onderkast met schuifdeuren maar ook met gewone dichte deuren of met lade. De boven deuren zijn van glas zodat je alles goed kunt zien. Het Echte Landleven heeft een groot assortiment in heel veel verschillende buffetkasten. Wat voor woonstijl je nu hebt er is altijd wel buffetkast die bij U past. Of je nu een hoge smalle of een breed formaat is je vindt het in onze online webshop.  

Buffetkast kopen?

Een buffetkast is een sieraad in huis een echte eyecatcher en U kunt er alle accessoires in etaleren.

Soorten servieskasten vitrinekasten 

Buffetkasten in veel afmetingen en kleuren en passen in diverse woonstijlen; Landelijk Brocante Industrieel Modern Eclectisch of een Vintage look; Het Echte Landleven heeft het in huis. Ook klassiek en Antieke oude buffetkasten zijn bij ons te vinden. Bekijk onze voorraad online waar U ook direct kunt bestellen

Buffetkast en Kleuren

Wilt U een buffetkast met een afwijkende kleur is dat geen probleem! Alles is mogelijk. Of het Nu zwart bruin grijs groen of een witte buffetkast zijn wij verzorgen het in uw eigen stijl. In afmeting hebben wij veel keuzes hoog laag smal breed. Zit Uw maat er niet bij dan kan U altijd nog een kast laten maken in Uw eigen afmeting en kleur.

Meubelen

Het Echte Landleven heeft een ruime keuze in kasten en meubelen voor een zeer scherpe prijs. Bekijk ons aanbod in onze website en vind jou mooie meubel. Vraagt U naar de mogelijkheden

Vitrinekasten 

Wij hebben een uitgebreide collectie; van Oude Nieuwe Buffetkasten en Vitrinekasten  .Hoge lage vitrinekast of buffetkast met of zonder schuifdeuren . Grote buffetkast met lade prachtig in uw intereur . Wij werken met een eigen atelier waar de bufftkasten en vitrine kasten geschilderd worden . 3 dueren 4 deuren of een mooie kleine vitrinekast U vind het bij ons .Het mooie van een echte oude buffetkast is natuurlijk nog met mooiste een kast met een uitstraling maar ook nieuwe gemaakt is bij ons geen probleem . Wat je ook wil etaleren het komt mooi tot zijn recht in een Vitrinekast of Buffetkast. In onze online shop vindt U veel verschillende modellen en stijlen afmetingen en kleuren. U kunt helemaal Uw voor een eigen kleur kiezen; van antraciet tot zwarte buffetkast of een grijze vitrinekast alles is mogelijk. Van onze Buffetkasten zijn er niet veel iedere kast is uniek. Voor een scherpe prijs en een snelle levering neemt U dan contact met ons op of kom langs in onze Loods in Naarden. Ook bestellen via de webshop is bij ons veilig .

© 2014 - 2022 Het Echte Landleven | sitemap | rss